Contact
[]
1 Step 1

Contact opnemen

T: 088 07 07 150 (lokaal tarief)
E: info@immospot.nl


Bel mij terug
Achternaamyour full name
Telefoonyour full name
Previous
Next

De Immospot gedachte

De gedachte dat een woning een financieel product is, vormt de basisgedachte van Immospot. Immers 9 van de 10 woningen worden verkocht en gekocht met een hypothecaire geldlening. Om te besluiten dat je wilt verhuizen of dat je een woning leuk vindt, heb je geen advies of adviseur nodig, dit zijn persoonlijke overwegingen. Waar je wel goed advies bij kunt gebruiken is hoe je dit vervolgens dan financieel kunt realiseren. Jouw adviseur helpt je hierbij en geeft je gedegen advies over je huidige hypotheek en/of een nieuwe hypotheek. Immospot heeft daar een transparante en overzichtelijke verkoopdienst voor ontwikkeld die volledig aansluit bij de te nemen financiële stappen. Immospot kent alle facetten van de woningmarkt en weet hoe je een woning moet verkopen. Je fiancieel adviseur kent je financiële mogelijkheden. Samen vormen we dan ook een sterk team.

Eén aanspreekpunt

Immospot is de eerste woningverkoopdienst die volledig samenwerkt met jouw eigen financieel adviseur, zonder dat je een externe makelaar hoeft in te schakelen. Jouw adviseur blijft je contactpersoon en aanspreekpunt, terwijl Immospot de verkoop van je woning regelt in 7 stappen. Je hebt dus één aanspreekpunt voor zowel je hypotheek als de verkoop van je woning. Hoe makkelijk is dat! Dit alles tegen een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf.

Innovatie in woningmarkt

Immospot staat voor de verdere innovatie in de woningmarkt. Op korte termijn lanceert Immospot ook de woning aankoopdienst, eveneens in samenwerking met je financieel adviseur. Maar we gaan verder; Immospot gaat er voor zorgen dat de verkoop en aankoop van een woning een ‘one stop shop’ wordt, voor zowel verkoper als koper. Alles onder één dak en in no­time geregeld.

Het Immospot netwerk

Immospot heeft meer dan 130 onafhankelijke financieel adviseurs aangesloten, verdeeld over het hele land. Al deze adviseurs zijn AFM (Autoriteiten Financiële Markten) gecertificeerd. Daarnaast heeft Immospot landelijk afspraken met met andere woningmarkt partijen, zoals; notarissen, taxateurs en bouwtechnische keurders. Immospot zelf is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Verenging van Makelaars) en is kwaliteit gewaarborgt.

Ontstaan van Immospot

Immospot is in 2013 ontstaan vanuit Boogerman Makelaars, een verkoop en verhuur makelaar uit Dordrecht. De dienstverlening is in eerste instantie in de makt gezet onder de naam Boogerman Business Partners. Omdat dienstverleningen wezenlijk anders is dan een ‘normale verkoopdienst’ en de groei fors toenam, was er behoefte aan een eigen identiteit en zelfstandigheid om de dienstverlening verder te kunnen uitbouwen. Dit is dus Immospot geworden. Inmiddels draait Immospot helemaal als zelfstandig bedrijf.

Award

Immospot dingt in 2016 mee naar de “Makelaar van het jaar Award” welke wordt toegekend door een vakjury. De bekendmaking voor deze award is eind november. Heb je nog vragen over Immospot of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. info@immospot.nl of op +31 (0) 88­0707150